Om Sotenäs FysioPraktik AB

Sotenäs FysioPraktik AB grundades 2016 och drivs av Mattias Roos. Företaget finns i Väjern mitt i vackra Bohuslän med havet som granne. Det erbjuds många olika typer av behandlingar för såväl privatpersoner som företag.

Grundaren Mattias Roos tog examen som sjukgymnast från Göteborgs Universitet redan 1999 och är uppvuxen i idylliska Väjern mitt i Bohusläns hjärta, endast ett stenkast från Smögen.

Genom åren har drivkraften att ständigt utvecklas & nyfikenheten gjort att Mattias varit verksam som sjukgymnast på flera olika ställen i världen t.ex. Jerusalem i Israel, Djerba i Tunisien & Marbella i Spanien.

Mattias är själv uppväxt med fotboll som instresse och detta är något som utvecklat sig till att han nu hjälper fleratalet idrottslag och föreningar runt om i Västra Götaland. Arbetet med ungdomar är något som Mattias uppskattar väldigt mycket och hoppas kunna utveckla ytterligare framöver.

Idén med att starta en ersättningsetablering och arbeta mot Landstinget i Västra Götalad föddes i slutet av 2015 och kom igång under 2016.

Flera olika behandlingsmedoder erbjuds som bland annat  Ortopedisk Manuell Terapi – OMT och/eller Akupunktur.

Ortopedisk Manuell Terapi – OMT är ett internationellt specialistområde inom fysioterapi för handhavande av akuta och långvariga smärtproblem, funktionsstörningar, skador och sjukdomar i det neuro-muskulo-skelettala systemet (Rörelsesystemet)

Det som driver Mattias är viljan att göra skillnad och att hjälpa.

Hoppas och önskar att vi ses!

Mattias Roos

– Legitimerad Sjukgymnast
– Högskoleutbildad Ergonom
– OMT specialist – Ortopedisk Manuell Terapi
– Magister inom Idrottsmedicin
– Utbildad inom Akupunktur
– Certifierad HRL instruktör